|
Писати гуморески тут.
|
|
| 4uWsH | Дата: Четвер, 04.02.2010, 22:47 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Видалені
|  ТУТ! =)
|
| |
|
|
| [NERO] | Дата: Неділя, 07.02.2010, 20:59 | Повідомлення # 16 |
|
| Об’ява «Здам квартиру на 5-7 років (залежить від рішення суду
|
| |
|
|
| [NERO] | Дата: Неділя, 07.02.2010, 21:00 | Повідомлення # 17 |
|
| <riko> Hey. We're talking bout 2 hours but I still don't know where are you from. <ogarevitsh> Ukraine. What about you? <riko> блін...
|
| |
|
|
| [NERO] | Дата: Неділя, 07.02.2010, 21:01 | Повідомлення # 18 |
|
| в одного хлопчика був настільки повільний інтернет,шо він взнав шо таке секс від мами
|
| |
|
|
| [NERO] | Дата: Неділя, 07.02.2010, 21:01 | Повідомлення # 19 |
|
| Журфак львівського університету. аудиторія. напис Я люблю Васю нижче Розслабся, дура, Вася гей нижче Я не дура, я дурак
|
| |
|
|
| [NERO] | Дата: Неділя, 07.02.2010, 21:02 | Повідомлення # 20 |
|
| Я закоханий у цю країну, де фраза: «ми всі помремо», викликає вибух несамовитого реготу
|
| |
|
|
| [NERO] | Дата: Неділя, 07.02.2010, 21:06 | Повідомлення # 21 |
|
| Тільки на нашому форумі може бути дано 186 відповідей при тому,що зареєстровано 8 користувачів,2-є з них нічого взагалі не писали і ще 2-є писали по 1-му повідомленні)) [Потім виставлю це на укрбаш з посиланням на наш сайт,користувачів буде багато,гарантія))]
|
| |
|
|
| 4uWsH | Дата: Середа, 10.02.2010, 20:02 | Повідомлення # 22 |
|
| гг)) Вивихнув мужику щелепу. Ну, він лежить у лікарні. І приходить до нього жінка: - Милий, я тобі сушок принесла. Куди покласти? - У шумбочку ... Наступного дня: - Милий, ну, як ти? А я тобі сушечек принесла. Куди покласти? - У шумбочку ... - Милий, а що тобі завтра принести? - Гоїхів, штейва!
|
| |
|
|
| 4uWsH | Дата: Четвер, 11.02.2010, 16:38 | Повідомлення # 23 |
|
| Батько і син їдуть автомобілем, син — за кермом. — Тату, ну як, я вже вмію водити? — Синку, а ти бачив красиву дівчину в міні-спідниці на узбіччі? — Ні, не бачив. — Значить ще не вмієш синку, не вмієш...
|
| |
|
|
| [NERO] | Дата: Четвер, 11.02.2010, 18:41 | Повідомлення # 24 |
|
| Інавгурація новообраного Президента в парламенті — ідеальні час і місце для вирішення більшості проблем України одним-єдиним авіаударом
|
| |
|
|
| [NERO] | Дата: Четвер, 11.02.2010, 18:42 | Повідомлення # 25 |
|
| Країна абсурдів: Тепер в міліцейських кабінетах на стіні виситиме портрет…… колишнього в’язня
|
| |
|
|
| [NERO] | Дата: Четвер, 11.02.2010, 18:45 | Повідомлення # 26 |
|
| Обрання президентом Віктора Януковича - ще одне підтвердження кінця світу 2012...........
|
| |
|
|
| [NERO] | Дата: Четвер, 11.02.2010, 18:46 | Повідомлення # 27 |
|
| Ще декілька відсотків і Україна з Москальщиною може писати власну казку: в них гном в президентах, а нас може бути троль.
|
| |
|
|
| 4uWsH | Дата: Четвер, 11.02.2010, 19:01 | Повідомлення # 28 |
|
| На грузинському весіллі: — Я на багатьох весіллях бував, але такої нареченої ще не бачив: не розрізняю взагалі — баба це чи мужик. — Ей, замовкни, а то я тебе тут заріжу — це моя дочка. — Пробач, дорогий. Я не знав, що ти тато цієї красуні. — Труба тобі — я її мати.
|
| |
|
|
| Folm | Дата: Вівторок, 05.06.2012, 11:53 | Повідомлення # 29 |
|
Користувач-новачок
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Українець без усмішки як француз без сиру чи італієць без піци. На сторінках журналу «Дніпро» вибух оптимузму і гумору Василь Титечко. с. Мале Вербне СУСІДОВА РАДІСТЬ — Як у тебе хлів горів, Послухай, Іванку, Мов дитина ти радів Й веселивсь до ранку. Навіть в танець ти пішов, Слідом - твоя Катря, Чи не час для вас прийшов Йти до психіатра? Від душі той засміявсь Й мовив до Демида: — Просто полум'ям зайнявсь Й хлів мого сусіда!
|
| |
|
|